Mikä on Palvelu Lahjaksi?

Palvelu Lahjaksi on moneen tilanteeseen sopiva lahja, jossa riittää vaihtoehtoja. Kuten nimikin kertoo, nämä vaihtoehdot ovat toinen toistaan parempia palveluja, joista saat valita itse mieluisimman. 

Paikalliset palveluntarjoajamme ovat lähteneet mukaan tuottamaan ikimuistoista Palvelu Lahjaksi -vihkoa juuri sinulle. Tarkoituksenamme on tarjota lahja, joka sopii kaikille ja tuottaa iloa niin käyttäjille kuin palvelun tarjoaville yrityksillekin.

Miten Palvelu Lahjaksi toimii?

Yksinkertaisuudessaan Palvelu Lahjaksi toimii siten, että sen saaja tutkii ensin vihkosen tarjonnan, ja valitsee palvelujen joukosta itselleen mieluisimman. Tämän jälkeen hän toimii valitsemansa palvelun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa vihkon kyseiselle palveluntarjoajalle. Yksi vihko = yksi lunastettava palvelu.

Palvelu Lahjaksi -vihkon voi ostaa verkkokaupastamme, josta postitamme sen haluamaasi osoitteeseen Suomessa.

  1. Tutustu tarjontaan
  2. Valitse palvelu
  3. Lunasta lahjakortti 

Kauanko Palvelu Lahjaksi on voimassa?

Voimassaoloaika on joulukuusta 2023 kesäkuuhun 2024. Vihkoa ei ole mahdollista käyttää tämän jälkeen. Aika on varattava ennen voimassaolon loppumista suoraan palveluntarjoajalta.

Huomioithan myös, että Palvelu Lahjaksi -vihkoa ei ole mahdollista palauttaa. 

Kenelle Palvelu Lahjaksi sopii?

Nykyajan materiaan ja loputtomaan mainostulvaan hukkuu yksi jos toinenkin epätietoinen lahjanostaja. Mitä ostaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Mistä naapurin Marko nyt pitikään? Mitähän kummitytölle tänä vuonna hankkisi?

Palvelu Lahjaksi -vihko on sopiva lahja lähes kaikille - se sisältää palveluja niin hyvinvoinnista elämyksiin ja illanvietosta hemmotteluun. Lahja sopii merkkipäivien ja arjen muistamiseen ja on loistava valinta esimerkiksi joululahjaksi, isänpäivälahjaksi ja äitienpäivälahjaksi.

Vihkosta löytyy vaihtoehtoja moneen lähtöön: sen voi käyttää yksin, seuralaisen tai kokonaisen kaveriporukan kanssa - ja miksei myös muistaa itseään. Kaikki vihkossa mukana olevat palvelut ovat arvoltaan vähintään ostohinnan verran.