Yrityksille

Etsitkö sopivaa henkilöstölahjaa työntekijöille? Kaipaatko vaihtelua tuotelahjoille? Tai haluatko kenties rakentaa juuri teille sopivan lahjakokonaisuuden?

Palvelu Lahjaksi on monen pienemmän ja suuremman yrityksen valinta henkilöstön muistamiseksi. Osalle asiakkaistamme se onkin jo pidempi perinne – koska tarjontamme uudistuu maltillisesti vuosittain, moni kokee vihkon palvelevan tarkoitustaan useamman kerran putkeen. Paikallinen lahjamme sopii hyvin myös asiakaslahjaksi tai kilpailupalkinnoksi.

Mikäpä sen parempi tapa muistaa tärkeitä ihmisiä, kuin oman kotikaupungin elämykset ja palvelut! Joululahja työntekijöille Tampereella on Palvelu Lahjaksi.

Miksi valita palvelulahjakortti?

Jaarittelu sikseen. Miksi hankkisit Palvelu Lahjaksi -lahjakortin työntekijöille, kaikkien muiden vaihtoehtojen joukosta? Tässä muutama hyvä peruste:

🎀 Palvelu Lahjaksi on taatusti mielekäs lahja. Lahjavihko sopii skaalalla vauvasta vaariin ja ei hinnallakaan päätä huimaa. 

🎀 Kaikki palvelut kun ovat vähintään ostohinnan verran. Palvelut on suunniteltu Palvelu Lahjaksi -vihkoa varten.  

🎀 Ostamalla vihkoja, tuet paikallista elinkeinoelämää. Jätä kiinalainen krääsä kauppaan ja varmista, että lahjaraha käytetään lähellä.

🎀 Lahjavihkot on muokattavissa ostajalle sopivaksi. Voimme suunnitella teille personoidun lahjan niin ulkoasun kuin sisällönkin puolesta. 

Aineeton

Jätä varaston nurkille päätyvä massatuotanto suosiolla kauppaan. Paikallinen palvelu on aineeton ja ekologinen valinta ja saajalle mieluinen.

Monipuolinen

Jos haluat onnistua lahjan hankinnassa, ei kannata käyttää liikaa aikaa miettimiseen. Palvelu Lahjaksi sopii kaikille, sillä vaihtoehtoja riittää toimialasta toiseen.

Kustannustehokas

Kaikki Palvelu Lahjaksi -tarjoukset ovat arvoltaan vähintään ostohinnan. Lahjavihkoja on mahdollista personoida tilaajalle, ilman että budjetti paukkuu.

Sanottua:

Palvelu Lahjaksi on ollut henkilökunnallemme mieluinen joulumuistaminen nyt toista kertaa putkeen.

Kauppias, Tampere

Lahjakorien sijaan halusin antaa kiitokseksi kuluneesta vuodesta jotakin persoonallisempaa. Tässä saa kukin valita itse lopullisen käyttökohteen, mikä oli hyvä juttu!

LVI-alan yrittäjä, Kangasala

Testasimme kuukausiskabassamme vaihtelun vuoksi Palvelu Lahjaksi -vihkoja. Olivat sen verran hyvä täky osalle myyjistä, että täytyy ottaa toistekin!

Telemarkkinointiyrityksen toimistopäällikkö, Tampere

Verovapaa lahja työntekijälle

Sen lisäksi, että Palvelu Lahjaksi on saajalleen taatusti mieluinen lahja, se on mahdollista antaa henkilöstölle verovapaasti. Alle 100€ arvoinen yrityslahja on mahdollista saada vähennyksiin, mikäli työnantaja on selvästi rajannut valikoiman, mistä työntekijä lopulta valitsee käyttökohteen ja lahja koskee koko henkilökuntaa.

Tarkista kulloinkin voimassa oleva ohjeistus työnantajan antamista lahjakorteista verottajan verkkosivuilta.

Asiakkaitamme ovat mm. rakennus- ja teollisuusyritykset, kauppiaat ja apteekkarit, tilitoimistot ja erikoisliikkeet, palvelualan yritykset, yleishyödylliset yhteisöt sekä monet muut. Palvelu Lahjaksi -vihkoista on päässyt nauttimaan tuhannet työntekijät ympäri Tampereen.Tilaa lahjat helposti

Paikalliset yrityslahjat Palvelu Lahjaksi -sivuilta. Kysy lisää ja tilaa lahjavihkosi!

Jätä yhteydenottopyyntö