Hae Palvelu Lahjaksi -kumppaniksi!

Tervehdys! Siistiä, että löysit paikalle. Alkuun muutama kysymys:

Haluatko tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua? Haaveiletko siitä, että yrityksesi tunnettuus nousee? Suhtaudutko työhösi intohimoisesti? 

Kysymyksiin on helppo vastata. Kyllä

Mikäli haluat uusia asiakkaita kustannustehokkaasti, suosittelemme hakemaan mukaan Palvelu Lahjaksi -vihkoon, jossa ulkoistat osan lahjakorttimyynnistäsi meille – ilman riskiä. Käymme yhdessä läpi, sopiiko palvelusi mukaan ja kerromme, miten toimintaasi voisi nostaa parhaiten esiin paikallisen lahjavihkon avulla. 

Näkyvyys

Olet tärkeä osa kaupungin hauskinta ja paikallisinta lahjatuotetta, jossa on valittavana eri alojen palveluita.

Lisämyynti

Saat mahdollisuuden lisämyyntiin omien kanaviesi ulkopuolelta. Lahjavihkoja ostavat paikalliset yritys- ja kuluttaja-asiakkaat.

Asiakkuudet

Vakuutat lahjansaajan palvelusi laadusta ja solmit tämän myötä pitkäaikaisia asiakassuhteita, ilman välikäsiä.

Miksi lähteä mukaan?

Tavoitteenamme on edistää paikallista liiketoimintaa, yhdistämällä lahjansaajat ja yrittäjät aineettomalla lahjakorttituotteella. Keskellä hektistä 2020-luvun kulutusrumbaa, ihmiset kaipaavat yhä enemmän yhdessäoloa, rentoutumista ja ennen kaikkea ikimuistoisia kokemuksia. Näitä voimme tarjota yhteistyökumppaneidemme kanssa, joiden toimintaan pystymme luottamaan.

Turhaa materiaa ei kaipaa kukaan, varsinkaan lahjaksi. 

Sen sijaan, yritykset ja kuluttajat voivat muistaa itselleen tärkeitä tahoja ekologisella tavalla, valitsemalla paikallisen lahjan. Palvelu Lahjaksi -vihkon.

Helppo päätös

Teemme lahjan ostamisesta yritykselle tai kuluttajalle vaivattomampaa – jokaiselle jotakin ei ole pelkkä klisee, vaan myös mahdollisuus.

Pidämme huolta siitä, että Palvelu Lahjaksi -vihkossa on monipuolisesti eri toimialojen palveluita.

Lahjansaajan valinta

Annamme lahjansaajalle vapauden valita, mihin lahja käytetään.

Olet yksi niistä vaihtoehdoista, joihin yllätetty lahjansaaja päätyy. Vaikka valinta kohdistuisi johonkin muuhun, muistijälki yrityksestäsi on jo syntynyt – kuin itsestään!

Tyytyväinen asiakas

Palveluntarjoajat saavat uuden asiakkaan, joka on osoittanut kiinnostuksensa valitsemaansa yritystä kohtaan.

Jotta asiakas tulee teille seuraavan kerran, pitää palvelun ja sen toteutuksen olla luonnollisesti kunnossa. Senhän jo osaatkin ja autamme!

Osa kumppaneistamme on ollut mukana toiminnassa alusta asti, vuodesta toiseen.

Syy on yksinkertainen: lahjansaajalle tuotetaan niin laadukas asiakaskokemus, että hän palaa takaisin. Ja näin myös oma tavoitteemme täyttyy, paikallisilta paikallisille.

Jätä viesti ja kerromme lisää!