Paikallinen lahjavihko on osuva valinta

Paikallinen lahjavihko on osuva valinta

Lahjan hankinta koskettaa usein niin syntymäpäiviä, valmistujaisia, läksiäisiä, häitä, vuosipäiviä, äitien- ja isänpäivää sekä tietysti joulua. Lahjojen antaminen tuottaa iloa sekä lahjansaajalle että antajalle. Sopivan lahjan löytäminen ja hankkiminen voi kuitenkin aiheuttaa stressiä ja päänvaivaa – ja tämä on kaikkea muuta kuin tarkoitus. 

Tässä kohtaa kuvaan astuu Palvelu Lahjaksi, mikä on kelpo vaihtoehto perinteiselle lahjakortille Tampereella. Aineeton lahjamme sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja valinnanvapaus mahdollistaa monipuolisuuden. 

Umpimähkään ostettu lahjakortti harvoin osuu täydellisesti lahjansaajan mieltymyksiin ja jääkin usein käyttämättä. Ongelmana on, että lahjansaajan mieltymysten tietäminen voi olla vaikeaa. 

Tässä tilanteessa Palvelu Lahjaksi tarjoaa ratkaisun. Lahjavihkomme sisältää useita erilaisia, paikallisia vaihtoehtoja ja antaa lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä palvelun. Valikoimamme on monipuolinen, joten siitä löytyy varmasti mieluisa valinta niin puolisolle, vanhemmille, ystäville kuin työkavereillekin. 

Miten Palvelu Lahjaksi toimii?

Palvelu Lahjaksi toimii siten, että sen saaja tutkii ensin vihkosen tarjonnan, ja valitsee palvelujen joukosta itselleen mieluisimman. Tämän jälkeen hän toimii valitsemansa palvelun ohjeistuksen mukaan ja palauttaa vihkon kyseiselle palveluntarjoajalle. Yksi vihko = yksi lunastettava palvelu.

Palvelu Lahjaksi -vihkon voi ostaa verkkokaupastamme, josta postitamme sen haluamaasi osoitteeseen Suomessa.

  1. Tutustu tarjontaan
  2. Valitse palvelu
  3. Lunasta lahjakortti 

Kenelle Palvelu Lahjaksi sopii?

Nykyajan materiaan ja loputtomaan mainostulvaan hukkuu yksi jos toinenkin epätietoinen lahjanostaja. Mitä ostaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Mistä naapurin Marko nyt pitikään? Mitähän kummitytölle tänä vuonna hankkisi?

Palvelu Lahjaksi -vihko on sopiva lahja lähes kaikille tamperelaisille - se sisältää palveluja niin hyvinvoinnista elämyksiin ja illanvietosta hemmotteluun. Lahja sopii merkkipäivien ja arjen muistamiseen ja on loistava valinta esimerkiksi joululahjaksi, isänpäivälahjaksi ja äitienpäivälahjaksi.

Vihkosta löytyy vaihtoehtoja moneen lähtöön: sen voi käyttää yksin, seuralaisen tai kokonaisen kaveriporukan kanssa - ja miksei myös muistaa itseään. Kaikki vihkossa mukana olevat palvelut ovat arvoltaan vähintään ostohinnan verran.

Osta omasi nyt!